Szigetelés

Hőszigetelés webáruház, alacsony árakkal

Hőszigetelő rendszerrel dolgozni könnyebb, mintha minden terméket egyesével szerezne be. Ezek a rendszerek úgy vannak összeállítva, hogy a szigetelő lapok (pl. polisztirol) mellett tartalmazzák a szükséges üvegszövetet és a ragasztót is. A termékek összeillenek, így nem fordulhat elő, hogy a ragasztó nem rögzíti megfelelően a szigetelést, mert egy másik márkához lett tervezve.

Hőszigetelés egyszerűen

Szeretne tájékozódni a hőszigetelésről, mielőtt szakemberhez fordul? Szeretné egy helyen megtekinteni a legmodernebb hőszigetelő technológiákat és a legmagasabb elvárásokkal rendelkező hőszigetelő anyagokat? Portálunkon minden fontos információt megtalál. Megismerkedhet a homlokzati szigetelés, a beltéri szigetelés, a tetőszigetelés és a faépületek szigetelésének módjaival.

Rockwool anyagok

Cégünknél minden típusú hőszigetelő anyag megvásárolható, és igény szerint ki is szállítjuk. A lépésálló hőszigetelő anyagokat anyagot olyan épületszerkezetekben lehet jól alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel. Nem véletlenül, hiszen ez az a terület, amelynek Rockwoolt akár utólag is elvégezhetjük, amelyek az épület elkészülte után egyáltalán nem, vagy csak igen magas többletköltséggel bővíthetők.