Faanyag

Faanyagok a TLAP-on

Keress a faanyagok között a TLAP oldalán! A TLAP garantáltan minőségi linkgyűjtemény, amely csak ellenőrzött weboldalakt és cégeket tartalmaz. A “faanyag és fa építőanyag” tlap oldalán megtalálhatók az építési faanyagok (Gerenda, deszka), a fa nyílászárók, a faházak és szinte minden más építőanyag amelynek köze van a fához. Gyere és böngéssz a faanyag.tlap.hu oldalán

Építőanyag vásár

Építőanyag akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Nálunk mindent megtalál az építkezéséhez: faanyagok, cserepek, falazóanyagok, vasanyag, beton!

Várjuk Pilisvörösvári Tüzépünkön, ahol szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, bármely építőanyaggal kapcsolatos kérdése esetén is.

tuzep.hofstadter.hu

Egész évben kedvező árak, országos kiszállítás, gyors ügyintézés! A legjobb márkák egy helyen. Porotherm, Leier, Ytong, Baumit, Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán. Falazó anyagok és tetőcserepek a Hofstadter építőanyag centrumban ahol mindent egy helyen vehet meg!

Fatelep

Egy ház építésekor mindenki arra törekszik, hogy az alapanyag minél olcsóbb legyen. Nos, ezt ezen a fatelepen könnyen meg tudja valósítani, mert itt mindig van olyan anyag, amelyet több százalékkal olcsóbban adnak. A beszerzéskor a fatelep azt tűzi ki maga elé, hogy olcsó, de jó minőségű terméket tudjon a raktáraiban elhelyezni. Ha nagy összegért vásárol, akkor még további, jelentős kedvezményeket kaphat.