Épületgépészet

Villanyszerelés Érd

Villanyszerelő mester vállalja erősáramú villamos hálózatok bővítését valamint komplett kiszolgáló épületek villanyszerelési munkáinak kialakítását Érd és Martonvásár vonzáskörzetében. Villanyórák és geo tarifa mérők kiépítését ügyintézéssel együtt.
Érintésvédelmi felülvizsgálatok mérése a közületek részére. Az esetlegesen felmerülő villanyszerelési hibák kijavítását is vállaljuk. Mindenféle villamos felülvizsgálatok elvégzése legyen szó akár első felülvizsgálat elvégzéséről.

Párátlanító

A Vágsellyén található Microwell az ezredforduló óta tervez és gyárt párátlanítókat. A párátlanító készülék olyan elektromos berendezés, mely a levegő páratartalmát a hidegebb felületeken végbemenő kondenzáció elvét alapul véve csökkenti, továbbá hőszivattyús megoldással mérsékli a fűtési igényt és komfortos lakókörnyezetet hoz létre.

Rezgésdiagnosztika az épületgépészetben

Az MMS KFT közel harminc éves szakmai múlttal rendelkezik épületgépészet területen, ezalatt az idő alatt számos hazai és külföldi referenciát szereztünk.
Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az épületüzemeltetésen belül minden részterületet lefedjünk kezdve az építészeti, villamossági munkáktól, bezárólag a gépészeti feladatokig.

SzegedKlíma

A Szeged Klíma internetes oldalán a klímaberendezések installálása témában a látogatók számos eszköz közül választhatnak, mint például az inverteres klíma és a hőszivattyú, köztük parapet klímák, ipari és lakás páramentesítők, légtisztító berendezések számtalan fajtája. A választást könnyebbé téve több féle listázási lehetőséget találunk.

Villanyszerelés

Villanyszerelés Budapest és környékén, új és használt lakások, házak elektromos hálózat felújítása, bővítése. Online árkalkulátorral a weboldalon ahol kalkulálhat dugaszoló illetve kapcsolók lámpák, áramkörök és egyéb igények összességét beírva kiadja a megközelítő árat a kivitelezésre. Régi lakásokban teljes vezeték csere, korszerű új hálózat kiépítéssel a mai igényeknek megfelelően kialakítva. A tv és a telefon, internet kábelek a mai elvárásoknak megfelelően kialakítva, csillagpontosan szerelve.

Radiátorok beépítése

A radiátor kiválasztása nem igényel különösebb tudományt. De az biztos, hogy nem lehet félvállról venni a kiválasztás folyamatát. A legjobb, ha alaposan körbejárjuk a problémát és megpróbáljuk a lehető legtöbb információt összegyűjteni. Hiszen csak így tudunk megalapozott döntést hozni. Oldalunkon tematikusan megtalál mindent, ami a radiátor témakörben felmerülhet. Látogasson el hozzánk.

Épületgépészet

Építkezéseken, felújításokon épületgépészeti munkákat vállalunk fő, vagy alvállalkozóként. Víz-gáz-fűtés fűtés szerelő szakembereink kisebb szerelési munkákat és nagyobb kivitelezéseket is ellátnak. Munkatársaink sok éves tapasztalattal, komoly referenciákkal rendelkeznek és érdekeltek a tisztességes munkavégzésben. Lakások, társasházak, intézmények teljes körű épületgépészeti kivitelezése. Komplett fűtési rendszerek kiépítése, családi házak, lakások fűtési rendszerének kialakítása, felújítása, javítása.

Épületgépészet webshop

Nehéz sokszor a legjobbat megtalálni vagy kiválasztani, de mi segíthetünk ebben, ha olyat keresel, mint épületgépészet webshop! Mindent megtalálsz nálunk, online boltunkban! Nálunk akciók is várnak a vásárlókra, és a megrendeléseket rövid idő alatt kézbesítjük! Minden, ami radiátor, golyóscsap, csövek, nálunk jó áron megtalálod! Honlapunkon tudj meg több infót ezzel kapcsolatban! Az oldalunk kezelése nagyon egyszerű, meglátod, hogy neked is menni fog. Rendelj például radiátort.