Burkolás

WPC teraszburkolat

Tudta, hogy a WPC teraszburkolatok többféle természetes színben kaphatóak? Hát azt, hogy sok évén át tartós díszítőelemei akár a medence környékének, akár a kerti pihenőhelynek, de főként a kinti terasznak. Egyszerű szerelni, és még egyszerűbb karbantartani.

Burkoló, burkolás

Igényes burkoló munkák csempézés, burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás és átalakítás: épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-lépcső-terasz burkolás klinker, kő, kerámia, gránit, burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás.

Parketta

Nem tudod, hogy honnan is vásárolhatnád meg a legjobb parkettát? Akkor most a legjobb oldalon látogass el, mivel itt nem csak a jó minőség a lényeg, hanem a jó ár. Itt megtalálhatod a legkülönlegesebb mintákat és a legegzotikusabbakat. Ne feledd, ha te is fel szeretnéd dobni kicsit lakásodat és szeretnéd szebbé tenni, akkor érdemes itt vásárolnod. Biztosan nem fogsz csalódni!

Fürdőszoba csempe

Fürdőszoba felújításakor érdemes elgondolkozni azon, hogy érdemes-e a régi csempét lebontani a falról, vagy a padlóról csak azért mert meguntuk. A bontás nagy költséggel és kosszal jár. Már régóta kaphatók olyan greslapok valamint ragasztók amelyek megkímélik a bontással járó kellemetlenségeket és időben is rövidebbé tudják tenni fürdőszobánk felújítását. Fürdőszoba bemutatótermünkben megtalálhatóak azok a legmodernebb greslapok és segédanyagok, melyek a bontás nélküli felújítást is lehetővé teszik

Minőségi tapéták

Fontos, hogy jól érezzük magunkat környezetünkbe, ezért egy jól választott tapéta igen meghatározó lehet életünkben! Online festékboltunk hozzásegíti önt, ahhoz, hogy jó döntést hozzon egy vásárlás során. Munkatársaink szívesen állnak a rendelkezésére, ha kérdései lennének a termékkel kapcsolatban. Ha fellép a weboldalunkra, rengeteg nagyszerű termék áll majd a rendelkezésére tapétáktól elkezdve a festékekig, de még gurulóállványt is találhat nálunk.