Betonozás

Tótok és Fiai Kft.

Cégünk fő tevékenységi köre a monolit vasbeton szerkezetek építése. A cégünknél több diplomás mérnök és technikus dolgozik, a brigádvezetők is jól képzett szakmunkások. Kiterjedt és megbízható alvállalkozói partnerkapcsolattal rendelkezünk a szakipari munkák magas szintű kivitelezésére.

A mélyépítés területén komoly tapasztalattal és gépparkkal rendelkezünk. Saját gépeinkkel és alvállalkozóinkkal alkalmasak vagyunk gépi és kézi földmunkákra, gépi és kézi bontási munkákra, közművek (víz, szennyvíz, csapadékvíz) építésére. Rendelkezünk az ipari padlók készítéséhez szükséges TREMIX technológia komplett rendszerével.

Cím: 1151 Budapest, Mélyfúró utca 2/b
Internet: www.totokkft.hu

Beton, a beton ára

Általunk szállított beton, a beton ára ok teljesen saját fejlesztésű erre nagy gondot fordítottunk, nagy műszaki feltételeket igénylő kutatás. Ezért a beton tökéletes keverése és a helyesen megkevert beton szállítás és elhelyezés közbeni szétkeveredésének megakadályozása a szilárdságon kivüI a beton minden más tulajdonságának egyenletessége szempontjából is fontos követelmény.

Minőségi betonvasak

Betonozáshoz szeretne megfelelő minőségű betonvasat és kötöződrótot beszerezni? Egyedi kéréseket is készségesen teljesítünk, ebben az esetben is bátran vegye fel a kapcsolatot tüzépünkkel. Tanácsra is szüksége lenne? A Holfstadter tüzép telephelyén mindez rendelkezésére áll. Egyedi igényei is lennének? Remek minőség, remek szakértelem, remek betonvas, vasháló, betonacél, kötöződrót a Holfstadter tüzép kínálata, de egyedi kéréseket is készségesen teljesítünk kedves vásárlóink részére.

Betonfúrás egyszerűen

Senki se mondta, hogy a betonfúrás egyszerű, de azt se, hogy nehéz. Szerintünk nem nehéz feladat akkor ha megvan hozzá a megfelelő felszerelés, és képzeld mi rendelkezünk vele, így ahányszor neked csak eszedbe jut, hogy betont kéne fúrni az udvarodon vagy bárhol máshol, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, hidd el nem fogod megbánni! Válassz minket és válaszd a legjobb szakembereket! Elhiheted, hogy mi értünk ehhez, több éves tapasztalattal rendelkezünk.