Alternatív energia

Hőszivattyús fűtés, megújúló energia

A hőszivattyús rendszer által megújuló energia hozható létre. Ezeket a mélyfúrásokat talajszondafuratoknak is nevezzük. Ezek kivitelezése engedélyköteles. Bevizsgált gépeinkkel végezzük el a munkát. A megújuló energia mind több szektorban teret nyer. Hőszivattyús rendszer kialakítása történt többek között már szállodákban, intézményekben.

Kedvező hőszivattyú árak a Geothermtől

Cégünk, a Geotherm Hőszivattyúk Kft. geotermikus fűtési rendszerek forgalmazásával, tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Többek között megtalálható nálunk geotermikus hőszivattyú, talajszondás hőszivattyú, víz hőszivattyú, levegős hőszivattyú. Weboldalunkon a hőszivattyú árak teljes listáját megtekintheted, így könnyen kiszámolhatod akár Te magad is, hogy megéri alternatív energiaforrásra váltani. A befektetett költségek viszonylag rövid idő alatt megtérülnek. Ugyanolyan hatékony, de sokkal olcsóbb a fenntartási költség, ugye érdekel?

Nanonap fűtő fólia

Nanonap – A jövő fűtése. Infra fűtőfilmek vásárlása, leírása, árajánlat.

A nanonap fűtő fólia a nagy hatékonyságú hősugárzás elvét alkalmazza.
A fűtő fólia a magas hatékonyságú hősugárzás elvén működik. Ennek az innovatív fűtési rendszernek az alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg feltétele a PET filmre, továbbá a réz vezető sín. Miután ez infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így ideális hőmérsékletet érzetet biztosít hatósugarában.