velux

Tetőablak beépítéssel

Tetőablak magyarországról, magyar gyártótól magyar szolgáltatásokkal. VÁllalkozásunk a magyar schindler tetőablakok beszerzésével és beépítésével foglalkozik, továbbá beépítünk Velux és Fakro márkákat is. Schindler tetőtéri ablakok kérhető akár 3 rétegű extra hőszígetelésű üveggel is igen kedvező felár ellenében. Weboldalunkon a könnyebb összehasonlítás kedvéért megtalálható egy táblázat, amelyben a tetőtéri ablakok főbb adatai szerepelnek, így könnyen kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb tetőablakot.

Tetőablak beépítéssel

Tetőablak most ingyenes beépítéssel kérhető több márka. Foglalkozunk a magyar Schindler tetőablakokkal, fa és műanyag tetőablak kivitelben 5év garanciával, a dán Velux tetőablakokkal GZL és GGL fa tetőablak kivitelben. Illetve a lengyel Fakro tetőablakokkal sima és résszellőzős kivitelben. A weboldalunkon található árakban már benne van a tetőablak, a hozzá való burkolókeret illetve a tetőablak beépítésének a költsége. Ezekre az árakra csak egy kiszállási költség jön hozzá.

Velux, a minőségi tetőablak

Építsen be tetőterébe kiváló minőségű velux tetőablakot. Honlapunkon megtalálja a velux tetőtéri ablakok széles választékát. Szakembereink segítenek kiválasztani az Ön számára megfelelőt. Árnyékolók, tetőkibúvók és egyéb kiegészítők is várják webáruházunkban. Amit megrendel nálunk, azt kedvező díjszabással házhoz is szállítjuk. Nézze meg aktuális akcióinkat.