TOP

Lapostető szigetelése bitumenes lemzzel

Ha már unja, hogy folyton javítgatni kell a kátrányos szigetelést a lapostetős házon, akkor cserélje le az egész szigetelést! Kedvező áron elvégezzük lapostetős házak, irodák és minden egyéb ingatlan szigetelését, hogy végre búcsút inthessen a beázásnak és az általa okozott minden problémának!

Tovább olvasom
TOP

Hőszigetelés webáruház, alacsony árakkal

Hőszigetelő rendszerrel dolgozni könnyebb, mintha minden terméket egyesével szerezne be. Ezek a rendszerek úgy vannak összeállítva, hogy a szigetelő lapok (pl. polisztirol) mellett tartalmazzák a szükséges üvegszövetet és a ragasztót is. A termékek összeillenek, így nem fordulhat elő, hogy a ragasztó nem rögzíti megfelelően a szigetelést, mert egy másik márkához lett tervezve.

Tovább olvasom
TOP

Szigetelés, szigetelőanyagok nagy választékban

Ha szigetelésen gondolkozik, akkor jól gondolja meg, hogy milyen szigetelőanyagot választ. A választás során vegye figyelembe az épület anyagát és szerkezetét, nem mindegy, hogy lélegző vagy teljesen zárt szigetelést választ.

Tovább olvasom
TOP

Hőszigetelés egyszerűen

Szeretne tájékozódni a hőszigetelésről, mielőtt szakemberhez fordul? Szeretné egy helyen megtekinteni a legmodernebb hőszigetelő technológiákat és a legmagasabb elvárásokkal rendelkező hőszigetelő anyagokat? Portálunkon minden fontos információt megtalál. Megismerkedhet a homlokzati szigetelés, a beltéri szigetelés, a tetőszigetelés és a faépületek szigetelésének módjaival.

Tovább olvasom
TOP

Rockwool anyagok

Cégünknél minden típusú hőszigetelő anyag megvásárolható, és igény szerint ki is szállítjuk. A lépésálló hőszigetelő anyagokat anyagot olyan épületszerkezetekben lehet jól alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel. Nem véletlenül, hiszen ez az a terület, amelynek Rockwoolt akár utólag is elvégezhetjük, amelyek az épület elkészülte után egyáltalán nem, vagy csak igen magas többletköltséggel bővíthetők.

Tovább olvasom