TOP

Hőszivattyús fűtés, megújúló energia

A hőszivattyús rendszer által megújuló energia hozható létre. Ezeket a mélyfúrásokat talajszondafuratoknak is nevezzük. Ezek kivitelezése engedélyköteles. Bevizsgált gépeinkkel végezzük el a munkát. A megújuló energia mind több szektorban teret nyer. Hőszivattyús rendszer kialakítása történt többek között már szállodákban, intézményekben.

Tovább olvasom
TOP

Kedvező hőszivattyú árak a Geothermtől

Cégünk, a Geotherm Hőszivattyúk Kft. geotermikus fűtési rendszerek forgalmazásával, tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Többek között megtalálható nálunk geotermikus hőszivattyú, talajszondás hőszivattyú, víz hőszivattyú, levegős hőszivattyú. Weboldalunkon a hőszivattyú árak teljes listáját megtekintheted, így könnyen kiszámolhatod akár Te magad is, hogy megéri alternatív energiaforrásra váltani. A befektetett költségek viszonylag rövid idő alatt megtérülnek. Ugyanolyan hatékony, de sokkal olcsóbb a fenntartási költség, ugye érdekel?

Tovább olvasom
TOP

Terveztesse meg napelemét!

A napelem jövő. Ha elege van az idegeskedésből, akkor nem kell mást tennie, csak keressen fel bennünket és mi olyan napelemes rendszert építünk, amely garantálja, hogy nem kell számlákat törlesztenie.

Tovább olvasom
TOP

Nanonap fűtő fólia

Nanonap – A jövő fűtése. Infra fűtőfilmek vásárlása, leírása, árajánlat.

A nanonap fűtő fólia a nagy hatékonyságú hősugárzás elvét alkalmazza.
A fűtő fólia a magas hatékonyságú hősugárzás elvén működik. Ennek az innovatív fűtési rendszernek az alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg feltétele a PET filmre, továbbá a réz vezető sín. Miután ez infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így ideális hőmérsékletet érzetet biztosít hatósugarában.

Tovább olvasom