TOP

Térkő, a térkő lerakás fortélyai

Olcsó térkő. Térkő, díszkő, lábazati kő. A Leier térkövek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. A három legnagyobb gyártót választotta cégcsoportunk. A legjobb ajánlatokért keresse meg internetes oldalunk. Térkő előnyei: rugalmas, nagy szilárdságú, fagyálló, méretpontos. Ha kérdése van, tegye fel. Térkő, a térkő lerakás fortélyai, folyamatos akció!

Tovább olvasom
TOP

A térkövezés elemek

A hosszú élettartamuk, sokféle forma miatt az utóbbi években megnövekedett a térkövek iránti kereslet. Ha kérdése van, tegye fel, szakembereink válaszolni fognak. Roncsolás nélkül javítható, átépíthető a lerakott felület. A térkövezés elemek színtartóak és könnyen tisztíthatóak. Rendelését az interneten is leadhatja! Tüzépünk készlete nagyon választékos, így biztosan megtalálja azt, amit keress. Térkövezés elem segítségével otthonossá varázsolja otthonát.

Tovább olvasom
TOP

Térkövek forgalmazása

A kertépítéshez nélkülözhetetlen térkövek forgalmazása Pilisvörösváron. Számtalan térkő típus közül választhat tüzépünkön:

  • Semmelrock térkő
  • Weissenböck térkövek
  • KK Beton térkövek
  • Leier térkövek

Térkő bemutatókertünkben meg is tekintheti a térburkoló elemeket, más néven viacolor anyagokat. Választhat normál és antikolt köveinkből is ízlésének megfelelően. Nem csak kertépítéshez, de gépkocsi beállók építéséhez, járdák készítéséhez egyaránt használhatja kiváló minőségű térköveinket.

Tovább olvasom