TOP

Lapostető szigetelése bitumenes lemzzel

Ha már unja, hogy folyton javítgatni kell a kátrányos szigetelést a lapostetős házon, akkor cserélje le az egész szigetelést! Kedvező áron elvégezzük lapostetős házak, irodák és minden egyéb ingatlan szigetelését, hogy végre búcsút inthessen a beázásnak és az általa okozott minden problémának!

Tovább olvasom
TOP

Tető-Generál Kft

A szekszárdi székhelyű Tető-Generál Kft. fő tevékenységi területe a professzionális palatető szigetelés, tetőfelújítás. A cég bázisa Szekszárdon van, de szerte az országban is végeznek kivitelezést.

Tovább olvasom
TOP

Rockwool anyagok

Cégünknél minden típusú hőszigetelő anyag megvásárolható, és igény szerint ki is szállítjuk. A lépésálló hőszigetelő anyagokat anyagot olyan épületszerkezetekben lehet jól alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel. Nem véletlenül, hiszen ez az a terület, amelynek Rockwoolt akár utólag is elvégezhetjük, amelyek az épület elkészülte után egyáltalán nem, vagy csak igen magas többletköltséggel bővíthetők.

Tovább olvasom
TOP

Páramentesítés

Már Ön is mindent kipróbált és mégsem sikerült kiűznie otthonából a párát? Ennél most mi sem egyszerűbb, csak keressen fel bennünket és mi garantáljuk a végleges páramentesítés elvégzését az Ön otthonában is. Ne habozzon, cselekedjen minél gyorsabban és biztosítsa Önmaga és családja számára a lehető legjobb, páramentes és és egészséges környezetet.

Tovább olvasom